Deuren en kozijnen

Theuma is een toonaangevende producent en leverancier van houten binnendeuren en houten en stalen kozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw. Naast een gamma aan deuren en kozijnen bieden wij totaaloplossingen op het gebied van binnendeursystemen.

Deuren en kozijnen voor elk project

“Gewone” deuren en kozijnen zijn niet meer “gewoon”. De deuren en kozijnen van vandaag moeten aan diverse wettelijke en klantspecifieke eisen voldoen. Daarom investeren wij continu in onze medewerkers, producten, machines en systemen. Daarbij houden wij de markt nauwlettend in de gaten door onderzoek te verrichten en ontwikkelingen te initiëren. Dit levert producten op die qua samenstelling, afwerking, constructie en design zijn afgestemd op hun toepassing in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Zo beschikt u altijd over de juiste deur met het daarbij behorende kozijn.

Theuma, altijd een sluitende oplossing!

Ons werk gaat verder dan het produceren van kwaliteitsdeuren- en kozijnen. Wij stellen ons op als uw sparringpartner en denken en doen met u mee. Extra advies nodig in onvoorziene situaties?
Onze deuren staan voor u open: altijd een sluitende oplossing!

» Ga naar www.theuma.be

« Terug